Bij jou, bij mij

Op de Koekstraat 3 is het een speciale dag: Klein Konijn is jarig! Zijn moeder bereidt zijn favoriete ontbijt, zijn zusje heeft een mooie tekening gemaakt, en het allerleukste is dat hij een verjaardagsfeestje geeft! Vriendjes zijn uitgenodigd, zijn vader hangt versieringen op, en zijn moeder bakt een heerlijke taart. Maar er gebeurt nog veel meer vandaag. Boven hen verhuist de familie Kat, de familie Vos verwacht een nieuwe baby en meneer Uil probeert wat slaap te krijgen. Er is zoveel bedrijvigheid in en rond dit bruisende gebouw!

De tekeningen van Dubuc zitten vol leuke details die kinderen elke keer nieuwe dingen laten ontdekken. Hoewel er één centraal verhaal is, vertellen de illustraties ook allemaal eigen kleine verhaaltjes.

21.95

“Dat je uren naar een prentenboek kunt kijken om telkens weer iets nieuws te ontdekken. Marianne Dubuc heeft dat principe in Bij jou, bij mij tot in het uiterste doorgevoerd. Op iedere dubbele bladzijde is de dwarsdoorsnede van een groot appartementengebouw te zien. De lezer kijkt binnen bij de diverse dierengezinnen en volgt een dag in hun levens.” – Jaap Friso, Jaapleest.nl

Auteur

Marianne Dubuc

Bindwijze

hardcover

ISBN

9789492986757

Druk

1

Leeftijd

2-4, 4-6

Pagina’s

32

Verschijningsdatum

Maart 2024

Vertaler

Lidewij van den Berg