Ik ben nu echt wel groot

Meena staat te popelen om mee te doen met het feest, maar in plaats daarvan wordt ze vroeg naar bed gestuurd. Alleen de volwassenen mogen laat opblijven. Dus de volgende dag doet ze een zeer belangrijke mededeling aan haar ouders: ‘Ik ben nu écht groot!’ Meena gaat naar haar ‘werk’ en organiseert haar eigen feest. Maar al snel ontdekt ze de uitdagingen die bij het volwassen zijn horen. Is groot zijn wel zo leuk?

Kom erachter wanneer je juist NIET volwassen wil zijn in dit grappige eerbetoon aan de kindertijd. Maisie Shearring heeft een speciaal talent voor het vastleggen van de bitterzoete hoogte- en dieptepunten van het kind zijn. Eerder verscheen al Anna en Otis.

18.95

“Dit originele prentenverhaal is uiterst herkenbaar. Want groot zijn, dat willen we toch allemaal? Af en toe… Alle kinderen zullen zich moeiteloos herkennen in de kleine Meena en zich met haar identificeren.
Het verhaal is goed opgebouwd, met alle stappen chronologisch na elkaar. Je gaat er moeiteloos in mee en voor je het weet ben je zelf aan het dromen over groot zijn.” – Pluizuit.be

Auteur

Maisie Paradise Shearring

Vertaler

Nicolette Hoekmeijer

Bindwijze

hardcover

ISBN

9789492986658

Leeftijd

4-6

Pagina’s

32

Verschijningsdatum

September 2023