De pittige pruim die een pop werd

Chrudoš Valoušek & Vojtěch Mašek

De pittige pruim die een pop werd volgt het spannende levensverhaal van een Pinokkio–achtig figuur en zijn fantastische avonturen. Wat maakt een pittige pruim allemaal mee voordat hij een houten pop wordt? Vol absurde humor en met een levendige fantasie deelt deze houten meesterverteller zijn levensverhaal. De prachtige paginagrote linosnede–illustraties zijn gemaakt door de internationaal bekroonde illustrator Chrudoš Valoušek. Schrijver Vojtěch Mašek weet iedere keer weer een verrassende draai aan het verhaal te geven. Het boek is opgedeeld in 20 hoofdstukken, waardoor dit ook een geweldig voorleesboek is!

 

24.50

Uitverkocht

“De pittige pruim bevat alles wat een goed prentenboek nodig heeft: een ongecompliceerd verhaal, een onweerstaanbare held, een humoristisch avontuur, levendige dialogen vol taalgrapjes, en volle, kleurige prenten die erom vragen het verhaal steeds opnieuw te lezen.”
NRC

* * * * *

“De pittige pruim is het mooiste prentenboek in jaren.”
Joost Swarte

 “Zo’n dikke kanjer vol wervelende fantasie, originaliteit en verbazingwekkende verbeeldingskunst, dat vraagt om speciale aandacht.
Vandaar een aanrader pur sang!”
Pluitzuit

* * * * *

“Deze ‘graphic novel’ zich tot een ware pageturner die werkelijk geen seconde verveelt.”
Cutting Edge

Afmetingen 25 × 34 cm
Auteur

Chrudoš Valoušek & Vojtěch Mašek

Vertaler

Edgar de Bruin

Pagina’s

96

Bindwijze

hardcover

Verschijningsdatum

oktober 2018

Druk

2de

ISBN

9789492986016

Leeftijd

8-10