Machtige Min

Melissa Castrillon

Min is een heel erg klein meisje en woont met haar vier even kleine tantes helemaal achter in de tuin. Elke avond maken ze een vuurtje en luistert Min vol bewondering naar de buitengewone verhalen van haar tantes. Maar Min is droevig, want ze heeft zelf helemaal geen bijzonder verhaal te vertellen… Wanneer ze op een nacht niet kan slapen en uit het raam staart, wordt ze opgepikt door de klauwen van een grote uil. Zou dit het begin zijn van Mins eigen verhaal?

20.95

“Soms is een boek zo ontzettend rijk en bijzonder geïllustreerd dat je weet: over twintig jaar herinner ik me deze platen nog. Dat geldt zeker voor Machtige Min.

NRC

“De paginagrote composities zijn stuk voor stuk juweeltjes van ambachtelijke prints die je meezuigen in een wereld vol fantasie en stoere verhalen.”

Pluizuit  

“Mooi groot boek met geweldige en magische illustraties. Op iedere pagina droom je weg en word je volledig meegenomen in de wereld van Min.”

DLVA 

* * * * *

“Er zijn immens veel details te vinden. Een streling voor het grote en kleine oog. Dit boek gaat nooit vervelen en zal vaak vastgenomen worden door een kleine kinderhand. Een fijne feministische leeservaring voor klein en groot.”

Pluizer 

* * * * 

Afmetingen 25 × 27.5 cm
Pagina’s

36

Auteur

Melissa Castrillon

Vertaler

Nicolette Hoekmeijer

Bindwijze

hardcover

Verschijningsdatum

april 2021

Druk

1

ISBN

9789492986337