Ik wil een huisdier

Kun je niet kiezen tussen een hond of een kat? Twijfel je tussen een vis of een vogel? Geen zorgen, er is namelijk een huisdierenpresentatie op school! Tien kinderen vertellen over hun huisdier en de verzorging ervan. Kom te weten welke dieren veel aandacht nodig hebben, welke je wel en niet kan knuffelen, en welk dier pas tot leven komt als jij slaapt. Deze informatie helpt jou de juiste huisdierkeuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een actieve metgezel, een rustig huisdier of een kleurrijke toevoeging aan je leven, met deze gids vind je de perfecte match!

Deze praktische gids vol informatie en grappige illustraties over de verzorging van de tien meest populaire huisdieren, helpt iedereen die op zoek is naar het juiste huisdier.

21.95

“Zo’n praktisch en handig onderwerp voor een kinderboek, het is gek dat zo’n boek er nog niet was! Uitgeverij Boycott maakte er bovendien een fraai vormgegeven informatief boek van, dat lekker opvalt in de kast en dat kinderen vanaf 7/8 jaar vast steeds maar weer opnieuw willen lezen/voorgelezen krijgen.” – Wijs met taal

Auteur

Daniela Olejníková & Deborah van der Vliet

Bindwijze

hardcover

Druk

1

ISBN

9789492986573

Leeftijd

6-8, 8-10

Pagina’s

52

Verschijningsdatum

November 2023