We zijn verheugd om met jullie te delen dat Boycott op de Internationale Dag van het Kinderboek iets bijzonders heeft gedaan! Boycott heeft een grote donatie gedaan aan Stichting Het Vergeten Kind. De boeken komen terecht in de Heppie Box. Deze box, gevuld met divers speelgoed en speelinstructies, wordt persoonlijk aan zo’n 1800 kinderen afgeleverd.

Sinds 2009 zet Stichting Het vergeten kind zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie, of die noodgedwongen verblijven in opvanglocaties. Het doel van Stichting Het Vergeten Kind is simpel maar krachtig: ervoor zorgen dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, een veilige en stabiele thuisbasis hebben, en de kans krijgen om zich positief te ontwikkelen. Ze streven ernaar om deze kinderen te helpen opgroeien tot gelukkige volwassenen die volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij.

Met onze donatie van De Pittige Pruim die een pop werd hopen we ons steentje bij te dragen aan deze belangrijke missie. Door deze boeken beschikbaar te stellen, hopen we bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die door de stichting worden ondersteund.