Stel dat…

JooHee Yoon Alastair Reid 

Stel dat je een tweeling was, maar je dat nooit aan iemand hebt verteld en je altijd maar voor de helft van de tijd naar school bent geweest. Of stel dat je zo groot kon zijn als je maar wilde… Iedereen droomt wel eens van dingen die eigenlijk niet kunnen. Maar soms kun je niet vermijden om juist daaraan te denken. Als kind hoor je veel dingen niet te doen. Maar wat als je die dingen niet echt zou doen, maar je ze gewoon inbeeldt? Dan zou het niet uitmaken of je gedachtes stom, onmogelijk of zelfs een beetje ondeugend zijn – omdat ze allemaal gewoon in je hoofd zitten. Stel dat… is een humoristisch boek met een reeks absurde scenario’s.

19.95

Uitverkocht

“De illustraties zijn keer op keer raak en versterken het absurdistische, het aandoenlijke, het humoristische, maar vooral het door en door menselijke facet van de ‘stel dat’-scenario’s.”

Penseeljury, 2020

“Een heerlijk absurd boek dat de wildste fantasieën van de kinderen prikkelt en hen de meest surrealistische scenario’s laat bedenken.”

KIDDO

* * * *

Stel dat… is een hoogst origineel prentenboek dat het wens-gehalte hoog in zijn vaandel draagt. Pagina na pagina wacht je een nieuw idee dat je verbeelding prikkelt.

Pluizuit

Afmetingen 22 × 26.6 cm
Auteur

Alastair Reid & JooHee Yoon

Vertaler

Nicolette Hoekmeijer

Pagina’s

56

Bindwijze

hardcover

Verschijningsdatum

oktober 2019

Druk

1

ISBN

9789492986146

Leeftijd

6-8