Lief kleintje

Lief kleintje, jouw tijd op aarde is nog maar net begonnen. De wereld is een schat aan wonderen die wachten om ontdekt te worden. Bekijk de kleuren van de bloemen en onderzoek de insecten. Wandel in de bossen, zie je hoe groen die de wereld maken? Bewonder de sterren en de grootsheid van de ruimte. En het mooiste van alles: jij bent een sprankelend deeltje van dit geheel.

Vier het wereldwonder in dit geruststellende prentenboek over de vreugde, liefde en schoonheid van elke dag. Met illustraties van Melissa Castrillon is dit prentenboek een betoverend eerbetoon aan Moeder Natuur.

19.95

“Het is onmogelijk om dit boek bij een eerste keer lezen helemaal te vatten: bij elke nieuwe ronde lezen of voorlezen vallen je nieuwe details op. En dat zou je ook ruimer kunnen zien: ‘Lief kleintje’ moedigt je zo warm aan om het leven echt te leven, om op avontuur en ontdekking te gaan en telkens weer nieuwe dingen te ontmoeten. Dit boek is een poëtische verwelkoming op aarde, een ode aan de natuur en een lieve uitnodiging om de schoonheid te koesteren van alles wat ons omringt. ‘Lief kleintje’ is een geboortecadeau, maar het is ruimer ook een prachtig prentenboek dat moeiteloos een groot publiek, over de leeftijdsgrenzen heen, weet te bekoren.” –Voor Uitgelezen Kinderen

Auteur

Nina Laden & Melissa Castrillón

Bindwijze

hardcover

Druk

1

ISBN

9789492986429

Leeftijd

2-4, 4-6

Pagina’s

40

Verschijningsdatum

augustus 2022

Vertaler

Edward van de Vendel