Heksje Hazel

Welkom in het woud waar Heksje Hazel en haar vriendjes in boomstronken wonen. Hazel is een allerliefst heksje dat altijd paraat staat om haar grote en kleine bosvrienden te helpen. Zo redt ze een verloren ei tussen de lelietjes-van-dalen in de lente en wanneer de paddenstoelen uit de grond schieten, lost ze het mysterie op van de boomstronk die rare geluiden maakt. Maar als de hulst aan de bomen hangt en het mos bedekt is met een dik pak sneeuw krijgt Heksje Hazel dan wel de hulp die zij dan nodig heeft?

Heksje Hazel is een liefderijk verhaal dat natuur, vriendschap en seizoenen samenbrengt op een manier eigen aan Phoebe Wahl. Een instant klassieker, waar lezers keer op keer naar terug zullen grijpen.

 

21.95

“De verhalen ademen een verrukkelijke knusheid en worden dankzij Hazels sterke voorkomen en serieuze, soms licht humeurige karakter nergens tuttig. De robuuste ­illustraties ademen liefde voor de natuur, barsten van sfeer en grappige details en ogen stevig door het volle kleurgebruik en de grote rol van dynamische, zwarte streepjes. Wie ze goed bekijkt, ontmoet een diverse cast. Meer verhalen over Hazels belevenissen zijn welkom.” – Bas Maliepaard, Trouw

 

Auteur

Phoebe Wahl

Vertaler

Nicolette Hoekmeijer

Pagina’s

96

Bindwijze

hardcover

Druk

1

ISBN

9789492986481

Leeftijd

4-6

Verschijningsdatum

September 2022